Perez'in tapelerinde Mesut Özil ifşası... İtalyan model için sevgilisini terketti!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in herkesin arkasından konuştuğu ses kayıtlarının yeni bölümü yayınlandı. Perez bu kez de 2010 yazının yıldızı Mesut Özil'e sallıyor. Fenerbahçe'nin süper yıldızının o dönemki özel hayatında yaşadıkları İspanyol basınında manşetleri süslüyor.

İspanya'da Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in tapeleri yayınlanmaya devam ediyor. Perez'in son paylaşılan ses kaydında Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil için söyledikleri dikkat çekici...

İspanyol devi Mesut Özil'i 2010 yazında teknik direktör Jose Mourinho'nun özel isteğiyle transfer etmiş ve Bundesliga ekibi Werder Bremen'e 18 milyon euro ödemişti. Asistleriyle La Liga'ya damga vuran yıldız isim o dönemler çapkınlıklarıyla da gündeme geliyordu. Almanya Milli Takımı'nın unutulmaz golcülerinden Oliver Bierhoff'un karısıyla yaşadığı ilişki Alman medyasında manşetleri süsleyen Mesut Özil, Florentine Perez'in de gündeminde yer etmiş.

İNTER & MİLAN NELER YAPMIŞ

El Confidencial gazetesi tarafından yayınlanan Perez'in ses kayıtlarının 5. bölümünde Fenerbahçe'nin yıldızı için şu ifadeler yer alıyor: "Özil, Madrid'e geldiğinde 21 yaşındaki kız arkadaşını kovdu. Onun yerine Milano'dan bir model getirdi, ta ki Mourinho ona bu modelin tüm Inter ve AC Milan takımları ve her iki takımın da teknik kadrosu tarafından s2kildiğini söyleyene kadar!"

Tapelerde ayrıca Mourinho'nun Meust Özil'e "çipura" diye lakap taktığı detayı da yer alıyor.

Bu hafta, başkan Florentino Perez'in yer aldığı bir dizi sızdırılmış ses kaydı sayesinde Real Madrid'den ortaya çıkan ifşaatlarla damgasını vurdu. Iker Casillas, Raul, Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, Luis Figo ve Guti sert eleştirilere maruz kaldı ve şimdi Mesut Özil'in utanç verici bir hikayesi gün ışığına çıktı.

Perez'in tapelerinde Mesut Özil ifşası... İtalyan model için sevgilisini terketti!

Perez'in tapelerinde Mesut Özil ifşası... İtalyan model için sevgilisini terketti! ile ilgili etiketler Real Madrid Fenerbahçe Mesut Özil florentino perez
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.