Pera Palas'ta Gece Yarısı Halit Kimdir? Selahattin Paşalı Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı?

Netflix Yapımı Pera Palas'ta Gece Dizisinde Halit karakteriyle dikkat çeken Selahattin Paşalı kimdir sorusu merak edilmeye başlandı. Daha önce Aşk 101 dizisinde de rol alan Selahattin Paşalı kaç yaşında, hangi dizlierde oynadı? İşte detaylar...

Selahattin Paşalı Kimdir Sorusu Pera Palas'ta Gece isimli dizinin Netflix platformunda gösterime girmesiyle araştırılan bir soru oldu. Muğla doğumlu olan Selahattin Paşalı daha önce de birçok dizide rol aldı. Peki Selahattin Paşalı kaç yaşında?

Pera Palas'ta Gece dizisi Halit Kimdir?

14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü'nün altyapısında basketbol oynadı.

Lisans eğitimini Macaristan Budapeşte'de sanat yönetimi bölümünde tamamladı. Türkiye'ye döndükten sonra Craft Tiyatro'da oyunculuk eğitimi aldı.

İlk kamera önü oyunculuk deneyimini 2017 yılında 'Kalp Atışı' dizisinde 'Alp Sungur' karakterini oynayarak yaşadı. Ardından 2018 yılında 'Bir Umut Yeter' dizisinde, 2019 yılında 'Leke' dizisinde, 2020 yılında 'Babil' dizisinde, 2021 yılında 'Aşk 101' dizisinde oynadı.

2022 yılında Netflix'te yayınlanan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinde başrolde oynadı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Halit Kimdir? Selahattin Paşalı Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı? ile ilgili etiketler selahattin paşalı kimdir Pera Palas'ta Gece Yarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.