Pepe'ye "Yılın Altın Ejderi" ödülü

10 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından flaş bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan Pepe, Siyah-Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra gittiği yuvası FC Porto'da yılın futbolcusu seçildi. 37 yaşındaki stopere "Yılın Altın Ejderi" ödülü verildi.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe, Porto'da yılın oyuncusu seçildi. Bugün itibariyle kulüp tarihinin 127. yılını kutlayan Portekiz ekibinde sezonun "en'leri" seçildi. Mavi-Beyazlılar, Ocak 2019'da Porto'ya geri dönen 37 yaşındaki stopere "Yılın Altın Ejderi" ödülünü verdi.

TARİFSİZ BİR DUYGU

Porto kariyerinde 149 maça çıkan Real Madrid efsanesi, 2006, 2007 ve 2020'de Portekiz şampiyonluğu yaşamıştı. Tecrübeli futbolcu ödülü aldıktan sonra, "FC Porto ailesinden olmak tarif edilemeyecek bir duygu. Beni evime geri getirmede gösterdiği cesaret için başkana teşekkür ediyorum" dedi.

GELİŞİ OLAY, GİDİŞİ FACİA!

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş tarihinin en pahalı kadrosunu kuran dönemin Beşiktaş başkanı Fikret Orman, yıldız futbolcuyu PSG'nin elinden kapmış ancak maaşı ödenmeyen Pepe, sözleşmenin fesih maddesini kullanarak Kartal'dan ayrılmıştı.

Pepe'ye "Yılın Altın Ejderi" ödülü ile ilgili etiketler Beşiktaş Porto Portekiz pepe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.