Pep Guardiolo, Portekizli süper yıldıza sahip çıktı: Ronaldo 15 yıldır en iyisi...

Katalan Teknik Direktör Pep Guardiola, Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo için; "O, 15 yıldır Lionel Messi'yle birlikte en iyisi. Bu iki adamın yaptıklarını, bir daha göremeyeceğiz." dedi.

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, son dönemdeki performansı nedeniyle eleştirilen Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Antonio Cassano'nun "Artık bırakması için zaman geldi." dediği Ronaldo'ya destek rakibinden geldi.

 ''O MESSI'YLE BİRLİKTE EN İYİSİ''

Guardiola yaptığı açıklamada; "O, 15 yıldır Messi'yle birlikte en iyisi. Bu iki adamın yaptıklarını, bir daha göremeyeceğiz. Onu izlemenin bir zevk olduğunu söylemekten kaçınmayacağım." dedi.

''CEZA SAHASINDAN UZAK TUTMALIYIZ''

Tecrübeli teknik adam, Manchester United'la oynayacakları maç için de; "Cristiano'yu ceza sahasından uzak tutmak için gücümüzü kullanmalıyız. Çünkü oraya gelirse, durdurulmaz oluyor. Deplasmanda 1-0 önde olduğumuz maçta neredeyse hiç topa dokunmamıştı. Bir şans yakaldı ve Ederson inanılmaz bir kurtarış yaptı. Topa dokunmamıştı ama neredeyse gol atıyordu. Sahip olduğu nitelik ve yetenek budur." sözlerini sarf etti.

Pep Guardiolo, Portekizli süper yıldıza sahip çıktı: Ronaldo 15 yıldır en iyisi... ile ilgili etiketler Pep Guardiola Cristiano Ronaldo Lionel Messi Ronaldo Lionel Messi destek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.