Pep Guardiola, Premier Lig'den umudunu kesti!

Manchester City'nin genç yıldızı Rodri, Manchester United maçından sonra açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig'de Manchester City'nin yıldız orta saha oyuncusu Rodri, 2-1 yenildikleri Manchester derbisinin ardından verdiği röportajda menajeri Pep Guardiola'nın son 7 haftadaki kötü gidişata bakış açısını anlattı.

PREMIER LİG ARTIK ÇOK UZAK

Hayal kırıklığına uğrayan Rodri, "Çıktığımız maçlarda yaptığımız hataları biliyorduk ama düzeltemedik ve ne yazık ki artık Premier Lig kupasından çok uzağız ve bu beni hayal kırıklığına uğratıyor ama sonuna kadar savaşmaya devam etmeliyiz. Tabii ki Liverpool çok güçlü ama denemeye devam edeceğiz. Fiziksel ve mental olarak takımı geri kazanmalıyız çünkü şu anda düşmüş durumdayız." dedi.

Pep Guardiola, Premier Lig'den umudunu kesti!

GUARDIOLA'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ GÖNDERMESİ

Pep Guardiola ise konu hakkında soyunma odasında, "Bizim başka kupalarımız var. İlginç ve çok iyi olan hedeflerimiz var, bu yüzden savaşmaya devam etmeliyiz ve takımdaki sakatlıklara bir çare bulmalıyız çünkü sakatlık sıkıntımız olduğu da bir gerçek." sözlerini kullandı.

Rodri bu sezon Manchester City formasıyla 14 maçta 2 gol 1 asist yaptı.

Pep Guardiola, Premier Lig'den umudunu kesti! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City Premier Lig Pep Guardiola Liverpool Rodri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.