Pep Guardiola: İstanbul'a gitmek istedim ama maalesef...

Pep Guardiola'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! Chelsea ile karşılaşacakları dev mücadelenin İstanbul'dan Portekiz'e taşınmasıyla ilgili Guardiola "İlkay Gündoğan için oraya gitmek istedim ama maalesef UEFA, Portekiz'de karar kıldı." dedi.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini İlkay Gündoğan için İstanbul'da oynamak istediğini ifade etti.

Guardiola, Premier Lig'de yarın oynayacakları Newcastle United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligde şampiyonluğu garantilemelerini değerlendiren İspanyol teknik adam, "Dünyadaki salgın nedeniyle bu şampiyonluk biraz farklı ama kazanma zevki ve arkasındaki çaba her unvanı özel kılıyor." ifadelerini kullandı.

"İLKAY GÜNDOĞAN İÇİN ORAYA GİTMEK İSTEDİM"

Chelsea ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan Portekiz'deki Dragao Stadı'na alınması hakkında da konuşan Guardiola, "Barcelona'daki oyunculuk dönemimden bu yana İstanbul'a hiç gitme fırsatım olmadı. İlkay Gündoğan için oraya gitmek istedim ama maalesef UEFA, Portekiz'de karar kıldı. Biz de gideceğiz, bir sorun yok." yorumunu yaptı.

Pep Guardiola: İstanbul'a gitmek istedim ama maalesef... ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan UEFA Şampiyonlar Ligi İstanbul Guardiola
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.