Pep Guardiola'nın Maradona anısı

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Olympiacos maçının basın toplantısını Maradona anısını paylaştı. İspanyol çalıştırıcı, Arjantin seyahati sırasında gördüğü bir pankartta yazan, "Diego hayatında ne yapmış olursan ol, önemli olan bizim hayatımız için ne yaptığındı. Bizi çok mutlu etti ve futbolu daha da güzelleştirdi" sözlerini hatırlattı.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, dün yaşamını yitiren Arjantinli futbol efsanesi Diego Armanda Maradona hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. City'nin Olympiacos'u deplasmanda 0-1 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçının basın toplantısında konuşan Guardiola, şunları söyledi:

"Geçen yıl Arjantin'e gitmiştim. Orada, bir duvarda okuduğum bir pankart vardı, 'Diego hayatında ne yapmış olursan ol, önemli olan bizim hayatımız için ne yaptığındı. Bizi çok mutlu etti ve futbolu daha da güzelleştirdi' yazıyordu. 1986'da Arjantin için yaptıkları ve tabi ki Napoli halkı için yaptıkları unutulmaz. Huzur içinde uyu Diego, Manchester City olarak bütün ailenin kucaklıyoruz."

Pep Guardiola'nın Maradona anısı ile ilgili etiketler Pep Guardiola Manchester City Diego Armando Maradona UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.