Pensilvanya'daki malikaneyi o şirket donatmış!

Kayseri’deki FETÖ/PDY davasında ortaya çıkan yazışmalara göre, FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki malikânesini Boydak Holding’in donattığı belirlendi

Boydak Holding yöneticileri ile ilgili Kayseri'de görülen dava kapsamında yürütülen soruşturmada hazırlanan rapor, FETÖ- Boydak ilişkisini gözler önüne serdi. 2012'de yapılan şirket içi mail yazışmalarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesinin mobilyalarının Boydaklar tarafından gönderildiği ortaya çıktı.

HESABA 'HAYIR BEDELİ' OLARAK İŞLENDİ

Sabah'ta yer alan habere göre: Yazışmalarda holdingin Bölge Satış Sorumlusu Osman Şahan'ın, Ürün Müdürü Fatih Mehmet Bozkurt'a gönderdiği mailde, FETÖ evinin tefrişatı için ürün gönderildiğini, devamı olarak da bir miktar daha ürünün acil olarak üretilip gönderildiğini yazıyor. Ürün bedeli hesabına 'hayır bedeli' olarak işleneceği belirtiliyor. Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak'ın tutuklu yargılandığı dava 28 Mayıs'ta 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

Pensilvanya'daki malikaneyi o şirket donatmış! ile ilgili etiketler Pensilvanya FETÖ boydaklar mobilya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.