Pendik'teki ormanı kundaklayan kişi gözaltında!

İstanbul Pendik'te orman yangınını çıkardığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı.

Bugün de orman yangını çıkardığı gerekçesiyle 1 kişi gözaltına alındı.

Konuya ilişkin bir açıklama da İstanbul Valiliğinden yapıldı. Açıklama şu şekilde;

''19.09.2019 Perşembe günü saat 17:46 sıralarında 155 Polis İhbar Hattı’na “Aydos Ormanı’nda yangın çıkarmaya çalışan şüpheli şahıs” ihbarı yapılmıştır.
Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ihbardaki eşgale uyan (Y.A.) isimli şüpheli şahıs, yangının çıktığı alana yaklaşık 100 metre mesafede ve orman içerisinde yakalanarak, Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edilmiştir.
Amatör kameralar tarafından görüntülenen (Y.A.) isimli şüpheli şahıs, ihbarı yapan kişiler tarafından da teşhis edilmiştir. Terör örgütüyle bağlantılı olduğu değerlendirilen şüpheli ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce geniş çaplı soruşturmalar devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Pendik'teki ormanı kundaklayan kişi gözaltında! ile ilgili etiketler Pendik Yangın itfaiye Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.