Pendik'te şort giyen genç kıza saldırının görüntüleri ortaya çıktı / VİDEO

Pendik’te 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Melisa Sağlam'a şort giydiği için minibüste yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Soruşturmada Başsavcılık serbest bırakılan saldırganın gözaltına alınması için talimat verdi. Melisa Sağlam'a saldıran Ercan K.'nın "Vergi usül kanununa muhalefet" sebebiyle tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

İstanbul Pendik’te 14 Haziran günü iddiaya göre 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Melisa Sağlam minibüse bindi.

Koltuğa oturduğu sırada tanımadığı bir kişi “Bu ne biçim kıyafet. Ramazanda böyle giyilir mi? Allah’a da mı saygın yok” diyerek genç kıza hakaret etti. Hakaretlerini duymamak için kulaklığını takıp müzik dinleyen Sağlam, inerken yumruklu saldırıya uğradı.

wejfwefe

Saldırgan minibüsten inip kaçarken genç kız karakola giderek darp raporu aldı ve şikâyetçi oldu.

Genç kızın teşhis ettiği ve 17 Haziran günü yakalanan saldırganın ise emniyetten serbest kaldığı öğrenildi.

Annesi ve avukatıyla birlikte basın açıklaması yapan Sağlam, yaşadığı olaya sessiz kalındığını söyleyerek, sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

fewjfwegggg

Kamuoyundaki tepkiler nedeniyle gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Kızılateş'in ifadesine ve olayın görüntülerine BirGün gazetesinden Mustafa Kömüş ulaştı.

Kızılateş ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı “tahrik oldum” diye savundu.

“Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor” diyen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de Sağlam'dan şikayetçi olduğunu belirtti.

Şort giydiği için minibüste darp edilen genç kızla ilgili soruşturmada Başsavcılık serbest bırakılan saldırganın gözaltına alınması için talimat verdi.

BAŞKA SUÇTAN CEZAEVİNDE

Pendik'te şort giydiği için saldırıya uğradığı öne sürülen üniversitesi öğrenicisini Melisa Sğlam'ı darp eden şüphelinin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Şüpheli Ercan K.'nın "Vergi usül kanununa muhalefet" sebebiyle tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Pendik'te şort giyen genç kıza saldırının görüntüleri ortaya çıktı / VİDEO ile ilgili etiketler Pendik Saldırı şort
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.