Pendik'te kapıya çarpı işareti çizen yeğen çıktı!

Pendik'te bir apartmanın 4 dairesinin kapısına çarpı işareti konulmasına ilişkin soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre çarpı işaretini kapılara çizen kişi 15 yaşında bir çocuk. Çocuğun çarpı işaretlerini amcasını korkutmak amacıyla çizdiğinin anlaşıldığı belirlendi.

İstanbul Valiliği, Pendik'te bir apartmanda 4 dairenin kapısına çarpı konulmasına ilişkin soruşturma ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Binada oturanların anahtar ya da kapı şifresi ile apartmana girebildiğinin belirtildiği açıklamada çarpı işaretlerini kapılara çizen kişinin amcasını korkutmak isteyen 15 yaşındaki S.Y. olduğu ifade edildi.

Olaya ilişkin tahkikatın Çocuk Büro Amirliği'nde sürdüğü kaydedildi.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:
İlçemizdeki bir apartmanın 4 dairesinin kapısına kırmızı renkli çarpı işareti konulduğu ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, bahse konu adres ve çevresinde görgü tanıkları ve kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde;
Söz konusu apartmanın 28.01.2020 günü zil sistemlerinin çalışmadığı, binada oturanlar dışında giriş çıkış yapan olmadığı, kapının anahtar ve kapı şifresi ile açılabildiği, olayın gerçekleştirildiği saatler arasında binaya, 15 yaşlarında S.Y adlı bir erkek çocuğun giriş-çıkış yaptığı anlaşılmıştır.
Adı geçen çocuk ve ailesiyle yapılan görüşmede, S.Y’nin aile içi anlaşmazlık nedeniyle amcası T.Y’yi korkutmak maksadıyla evinin kapısına kırmızı sprey boya ile çarpı işareti (X) attığını, kendisinin yaptığının anlaşılmaması için de kendi evi ile diğer akrabalarının dairelerinin kapısına da aynı işareti yazdığı” anlaşılmıştır.
Olaya ilişkin tahkikat Çocuk Büro Amirliği’nce sürdürülmektedir.

Pendik'te kapıya çarpı işareti çizen yeğen çıktı! ile ilgili etiketler Pendik İstanbul Valiliği kapılara çarpı işareti çizilmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.