Pendikspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

TFF 1. Lig 17. hafta maçında Pendikspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Pendikspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

TFF 1. Lig 17. haftasında kapanış maçında Pendikspor sahasında Sakaryaspor’u konuk ediyor. Pendik Stadyumu’nda 12 Aralık Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Pendikspor Sakaryaspor maçı Bein Sports 2 ile şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Son 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik yaşayan İstanbul ekibi Pendikspor, zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Osman Özköylü'nün öğrencileri 15 maçta 26 puan topladı.

Pendikspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Sakaryaspor ise inişli çıkışlı grafiğine son vermek istiyor. Ligdeki son 6 deplasman maçını kaybeden Serkan Özbalta'nın ekibi, dış sahadaki şanssızlığını da bu karşılaşma ile birlikte kırmayı amaçlıyor. Sakarya temsilcisi, 16 karşılaşmada 22 puanı hanesine yazdırdı.

Pendikspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Pendikspor Sakaryaspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.