Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 15. hafta maçında Pendikspor ile Eyüpspor takımları karşı karşıya geliyor. Lider Eyüpspor zorlu deplasmanda takipçisi Pendikspor karşısına çıkıyor.

TFF 1. Lig 15. haftasında zirvede yer alan Eyüpspor zorlu mücadelede Pendikspor deplasmanına çıkıyor. Son 5 maçından da galibiyetle ayrılan Eyüpspor, çıkışta olan Pendikspor karşısında galip gelmenin planlarını yapıyor.

PENDİKSPOR EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN?

TFF 1. Lig 15. hafta maçında Pendik Stadı’nda 27 Kasım 2022 Pazar gününde saat 13.00’da başlayacak Eyüpspor Pendikspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından şifresiz canlı yayınlanacak.

Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım tarihlerinde daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5’ini Eyüpspor, 1’inde ise Pendikspor galip geldi. Son olarak 4 Mart 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Eyüpspor deplasmanda 3-0 kazanmıştı.

Stat: Pendik Stadı
Tarih: 27 Kasım 2022 Pazar
Saat: 13.30
Yayın: TRT Spor

Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Pendikspor TFF 1. Lig Eyüpspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.