Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta maçında lider Eyüpspor deplasmanda Pendikspor’a konuk oluyor. Her iki takımın taraftarları da Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna cevap arıyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 26. haftasında liderlik koltuğunda yer alan Eyüpspor deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Üst üste 2 haftadır maç kazanan ve zirvedeki yerini iyice sağlamlaştıran Eyüpspor, son haftalarda hem oynadığı futbolla ve hem de aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Pendikspor karşısında puan ya da puanları hedefliyor.

PENDİKSPOR EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta maçında Pendikspor ile Eyüpspor takımları 4 Mart 2021 Perşembe gününde karşı karşıya geliyor. Saat 14.00’da başlayacak olan Pendikspor Eyüpspor maçının canlı yayını bulunmuyor.

28 Ekim 2020 tarihinde sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Eyüpspor kendi sahasında 1-0 kazanmıştı.

Stat: Pendik Stadyumu
Tarih: 4 Mart 2021 Perşembe
Saat: 14.00
Yayın: Yok

 

Pendikspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Pendikspor eyüpspor 2. lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.