Pendikspor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 13. hafta maçında Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geliyor. Liderin yakın takipçisi olan Bodrumspor zorlu deplasmanda kaybetmek istemiyor.

TFF 1. Lig 13. haftasında liderin takipçisi Bodrumspor deplasmanda Pendikspor’a konuk oluyor. Son iki maçını da kaybederek zirveden uzaklaşan Pendikspor sahasında Bodrumspor’u devirerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Pendikspor Bodrumspor Maçı Ne Zaman?

Pendik Stadyumu’nda 12 Kasım 2022 Cumartesi gününde saat 13.30’da başlayacak Pendikspor Bodrumspor maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Son maçında deplasmanda Adanaspor’a 3-2 kaybeden Pendikspor topladığı 18 puanla 8. sırada yer alırken Bolsupor engelini sahasında 1-0 ile geçen Bodrumspor ise 21 puanla 2. durumda bulunuyor. İki takım arasında son olarak 11 Nisan 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Bodrumspor sahasında 3-0 kazanmıştı.

Pendikspor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Pendik Bodrum TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.