Pendik sahil yolunda kan donduran kaza: Ağaçları söküp takla attı!

İstanbul'un işlek noktalarından biri olan Anadolu Yakası'ndaki sahil yolunun Pendik mevkinde seyir halindeki bir araç, sürücüsünün 19 yaşında olduğu bir başka aracı sıkıştırdı. Kontrolden çıkan araç refüje çarptı, ağaçları kökünden söktü ve takla attı.

Pendik sahil yolunda bir otomobil sürücüsünün sıkıştırdığı araç kontrolden çıkarak refüje çarptı. Takla atıp ters dönen otomobildeki 6 kişi hafif yaralandı.

Kaza, İstanbul'da, Pendik sahil yolunda saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

GENÇ ADAMIN ARACINA KAZA YAPTIRTTI

İddiaya göre, yolda seyir halinde olan beyaz bir otomobilin sürücüsü, 19 yaşındaki Tarık Dinç yönetimindeki otomobili sıkıştırdı. Dinç'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç refüje çarptı.

BİRKAÇ AĞACI KÖKÜNDEN SÖKÜP TAKLA ATTI

Birkaç ağacı kökünden söken araç ters dönerken, kazaya neden olan beyaz aracın sürücüsü ise olay yerinden uzaklaştı.

Araç içerisinde sıkışan yaralılar çevredekilerin ve kendilerinin çabasıyla sıkıştıkları yerden kurtuldu. Araçta sıkışan 6 kişinin kazayı hafif yaralarla atlattıkları öğrenildi.

Kazaya tanık olan Ahmet Hallaç, 'İlk önce araba geliyordu, beyaz araba vardı. Bu kaza yapan arabayı sıkıştırdı. Bu arkadaş herhalde biraz panik oldu. Sonra köşeye çarpınca, ön teker çarpınca araba takla attı. Sonuç böyle' dedi.

 

Kaynak: İHA

Pendik sahil yolunda kan donduran kaza: Ağaçları söküp takla attı! ile ilgili etiketler Pendik kaza sahil yolu takla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.