Pendik ormanları alev alev yandı

İstanbul Pendik'te Kurtdoğmuş mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın yaklaşık 4 saat sonra ekiplerin yoğun çalışması sonrası kontrol altına alınsa da bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının yol açtığı tahribat ise gün ağarınca ortaya çıktı.

Pendik’te Kurtdoğmuş mevkinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı gece saat 03.00 sularında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangını söndürme çalışmalarında 7 ilçeden çok sayıda itfaiye personeli görev yaparken, yangında yüzlerce ağaç kül oldu.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ile çevre belediye itfaiye ekipleri, Kurtdoğmuş ormanında etkili olan alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat süren ve yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangın, kontrol altına alındı. Helikopterlerin alanda soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının çıktığı ormanlık alan drone ile havadan görüntülendi.

İHA

 

Pendik ormanları alev alev yandı ile ilgili etiketler Pendik itfaiye Orman Yangını kurtdoğmuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.