Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım'dan yeni görüntü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarından yeni görüntü yayınladı. Zorlu hava ve arazi şartlarında sürdürülen harekatta düşmanın izini süren Mehmetçik böyle görüntülendi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından Pençe-Şimşek ve Pençe- Yıldırım operasyonlarına ait yaşanan zorlu hava ile arazi görüntülerini paylaştı.

Bakanlığın paylaşımında, “Kahraman ve fedakar Mehmetçik, zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen Irak kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarına devam ediyor. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar her durum ve şartta terör inlerine girmeyi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

İHA

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım'dan yeni görüntü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı pençe yıldırım pençe şimşek harekat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.