Pençe-Şimşek bölgesinden acı haber: Bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin Pençe-Şimşek bölgesinde açtığı taciz ateşi sonucunda bir askerin şehit olduğunu, bir askerin yaralandığını açıkladı. Yaralı askerin hastanede tedavisine başlandığı kaydedildi. Öte yandan Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li terörist öldürüldü.

Pençe-Şimşek bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi nedeniyle bir asker şehit olturken, bir asker ise yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, yaralı askerin tedavisine başlandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Pençe-Şimşek bölgesinde 12 Eylül 2021 tarihinde bir üs bölgemizden çıkan emniyet unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlandı."

 pic.twitter.com/nISqTATrRV

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) September 12, 2021

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada "Mehmetçikten PKK/YPG’li teröristlere geçit yok! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadeleri yer aldı.

Pençe-Şimşek bölgesinden acı haber: Bir asker şehit oldu ile ilgili etiketler asker Şehit pençe şimşek bölgesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.