"Pençe-Kilit'te ele geçirilen 1200 gaz maskesinin altından infial yaratacak bir olay çıkabilir!"

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Pençe-Kilit Operasyonu'na dair çarpıcı detayları SuperHaber Youtube kanalında aktardı. Pençe-Kilit'te ele geçirilen 1200 gaz maskesine dikkat çeken Ağar, " PKK gaz işine mi girdi? Terör örgütü 1200 gaz maskesini bir seferde yakalatabiliyorsa altında bir iş vardır. Bunun altından infial yaratacak bir olay çıkabilir." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'ta düzenlediği Pençe- Kilit Operasyonu'nda terör örgütü PKK ağır kayıplar vermeye devam ederken bölgedeki son durumu Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, SuperHaber Youtube kanalında aktardı. 

"BUNUN ALTINDAN İNFİAL YARATACAK BİR OLAY ÇIKABİLİR"

Operasyonda ele geçirilen 1200 gaz maskesine dikkat çeken Ağar, "Ele geçirilen 1200 gaz maskesinin amacı ne? PKK gaz işine mi girdi? Terör örgütü 1200 gaz maskesini bir seferde yakalatabiliyorsa altında bir iş vardır. Bunun altından infial yaratacak bir olay çıkabilir." dedi. 

 

İşte Ağar'ın Pençe-Kilit Harekatı'na dair çarpıcı açıklamaları:

"375 tane şarjör, 1200 tane gaz maskesi, 10 tane konkurs, bir tondan fazla patlayıcı... 1200 tane gaz maskesini PKK ne yapacak? Kimyasal işine mi girdiler? Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Güvenlik Konseyi'nin açıklamasında 'Bunu bize karşı kullanacaklardı' diyorlardı. PKK'nın bu gaz senaryosunu geçin. Türkiye'nin gaz kullanmadığını, kimyasalla işi olmadığını bütün dünya alem bilir. Toplumsal olaylarda kullanılan, uluslararası hukuk çerçevesinde kullanılması serbest olan gaz yaşartıcı gaz vardır. Bunu kullanıyoruz. Ancak kimyasal işi Türkiye'nin hayatına girmediği ve asla girmeyeceği bir durumdur. O Türkiye gibi ülkelere astarı yüzünden pahalıya gelir. Bir terör örgütü 1200 tane gaz maskesini bir seferde yakalatabiliyorsa altında bir iş vardır. Bunu hangi niyet ve maksatla kullanacak? Araştırılmalı. Bunun altından infial yaratacak bir olay çıkabilir. 1200 tane yeni yenil gaz maskesi son derece önemli bir veri."

 

 

 

"Pençe-Kilit'te ele geçirilen 1200 gaz maskesinin altından infial yaratacak bir olay çıkabilir!" ile ilgili etiketler Abdullah Ağar Operasyon pençe kilit gaz maskesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.