Pençe-Kilit operasyonunundan acı haber: Sözleşmeli Er Yunus Kalkan şehit oldu, 4 asker de yaralandı...

MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerce yapılan roketatar saldırısında kahraman Sözleşmeli Er Yunus Kalkan'ın şehit olduğunu, dört askerin ise yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 askerin şehit olduğunu 4 askerin ise yaralandığını duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada "26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısında kahraman silah arkadaşımız İs.Söz. Er Yunus KALKAN şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz." denildi.

 

 

 

 

 

 

 

Pençe-Kilit operasyonunundan acı haber: Sözleşmeli Er Yunus Kalkan şehit oldu, 4 asker de yaralandı... ile ilgili etiketler Şehit asker pençe kilit yaralı yunus kalkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.