Şehit Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in sosyal medya mesajı yürekleri dağladı

Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin sosyal medya paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ta yürüttüğü Pençe-Kilit operasyonunda dün şehit olan Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin, memleketi Gördes’in Boyalı Mahallesi’nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in sosyal medya mesajı yürekleri dağladı

Cenazeye, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Tamer Akkal, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları, askeri ve sivil erkan ile şehidin yakınları katıldı. 

ŞEHİDİN BABASI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Cenazede şehidin babası Erhan Ergin ayakta durmakta zorlanırken, anne Gülşah ve şehidin kız kardeşi Fatma Ergin, sağlık ekiplerinin kontrolünde ambulans içerisinde cenazeye takip etti.

İHA'nın aktardığına göre Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ün kıldırdığı cenaze namazı sonrası Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin’in naaşı, Boyalı Mahallesi Kabristanlığı'na defnedildi.

SOSYAL MEDYADAKİ MESAJI YÜREKLERİ DAĞLADI! 

Öte yandan şehidin sosyal medya sayfasına 2013'te yazdığı "Bir gün annemin çığlığıyla tüm şehir uyanacak ama ben uyanmayacağım." şeklindeki paylaşımı, birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in sosyal medya mesajı yürekleri dağladı - Resim : 2

 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in sosyal medya mesajı yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Şehit cenaze Sosyal Medya Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin pençe kilit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.