Pençe-Kilit bölgesinde 13 gün önce yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran'da teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül, 13 gün sonra şehit düştü. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün’ün şehit olduğunu açıkladı. 

Pençe-Kilit bölgesinde 13 gün önce yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran 2022 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 4 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

 

 

Pençe-Kilit bölgesinde 13 gün önce yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün şehit oldu - Resim : 2

ŞEHİDİNİN ACI HABERİ GAZİOSMANPAŞA’DAKİ BABAEVİNE ULAŞTI

 

Enes Özgül’ün şehadet haberi Gaziosmanpaşa’da yaşayan ailesine acı haber komutanlar tarafından verilirken, şehidin babası ve kardeşi ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin kardeşi, ağabeyiyle en son yaralanmadan 3 gün önce görüştüklerini ve ağabeyinin “Geleceğim” dediğini ifade etti.

Pençe-Kilit bölgesinde 13 gün önce yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün şehit oldu - Resim : 3

 

Pençe-Kilit bölgesinde 13 gün önce yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgün şehit oldu ile ilgili etiketler Şehit Milli Savunma Bakanlığı Enes Özgün pençe kilit operasyonu msb
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.