SuperHaber ‘Pençe’ harekatından çok özel bilgilere ulaştı...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürüttüğü Pençe-2 harekatı sürüyor. SuperHaber, operasyondan çok konuşulacak bilgi ve belgelere ulaştı!..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son dönemde ard arda gerçekleştirdiği operasyonlar terörle mücadele konusundaki kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdi.

Başarıyla sürdürülen Pençe-1 ve Pençe-2 harekatlarında göze çarpan bir detay ise dikkat çekti.

SuperHaber'e özel olarak ulaşan belge ve bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın silah desteğinin yanısıra, Batı ülkelerinden teknik destek ve eğitim de aldığı ortaya çıktı.

- ARAZİYE TAM UYUM SAĞLAYAN KESKİN NİŞANCI ELBİSESİ...

SuperHaber'e bilgi veren uzmanlar, son operasyonlarda araziye tam uyumlu özel bir keskin nişancı elbisesi ele geçirildiği bilgisini paylaştı.

SuperHaber ‘Pençe’ harekatından çok özel bilgilere ulaştı...

Ele geçirilen bu püsküllü elbise, keskin nişancıyı tam olarak kamufle ediyor ve bu giysinin bizzat Batılı istihbarat güçleri ile askeri kaynaklarca temin edildiği değerlendiriliyor.

Güvenlik kaynakları, ayrıca, PKK terör örgütü elemanlarının bir süreden beri bazı Batılı ülkelerden gelen paramiliter unsurlardan eğitim aldığını aktardı. Bununla da kalmayıp söz konusu çevrelerden teknik destek ve malzeme yardımı edindiği yönünde bilgilere de ulaşıldı.

SuperHaber ‘Pençe’ harekatından çok özel bilgilere ulaştı... - Resim : 2

Ele geçirilen keskin nişancı elbisesinin de bu değerlendirmeleri teyit ettiği belirtiliyor. Bugüne kadar örgütten böyle bir malzeme ele geçirilmediğine de dikkat çekiliyor.

SuperHaber Özel

SuperHaber ‘Pençe’ harekatından çok özel bilgilere ulaştı... ile ilgili etiketler TSK PKK SuperHaber Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.