Pembe Panter filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

6 Ekim Show TV yayın akışında yer alan Pembe Panter adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Pembe Panter hangi kanalda? Pembe Panter oyuncuları kimlerdir?

6 Ekim Show TV yayın akışında yer alan Pembe Panter adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Pembe Panter 2006 yılında vizyona girmiştir..

Pembe Panter Filminin Konusu Nedir?

Futbol camiasında herkes tarafından bilinen ve tanınan direktör umulmadık bir biçimde öldürülür. Bu arada Pembe Panter isimli meşhur ve çok değerli bir mücevherle bezeli bir yüzük ortadan kaybolur. Bu durumda ortalık birbirine girer ve herkes ayaklanır. Fransızlar, bu işi çözmek için en başarılı dedektiflerine görev vermek isterler ancak bir yanlışlık olur. Başka biri gelir. Olan bitenlerin perde arkasını çözmek işi Müfettiş Jacques Clouseau’ya düşer. Tabi bu yanlışlık, tam aksine işleri olduğundan kat be kat daha da karmaşık bir hale getirecek gibi görünmektedir.

Pembe Panter filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Pembe Panter Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Kevin Kline, Steve Martin, Beyoncé Knowles-Carter

Tür: Komedi, Polisiye, Romantik

Yapım Yılı: 24 Mart 2006 / 1s 35dk

Pembe Panter filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Beyonce Show TV pembe panter konusu nedir oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.