Pembe Panter 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş?

14 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Pembe Panter 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Pembe Panter 2 hangi kanalda? Pembe Panter 2 oyuncuları kimlerdir?

14 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Pembe Panter 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Pembe Panter 2 2009 yılında vizyona girmiştir..

PEMBE PANTER 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dünya sinema tarihinin en şamatalı, şamatalı olduğu kadar popüler ancak günümüzde aynı zamanda bir kült statüye erişme başarısı da gösterebilmiş ender serilerden birisidir Pembe Panter. Beyazperdede ayrıksı bir figür hem de bir çizgi karakter olan delişmen kahramanımız Jacques Clouseau, amirlerini, dostlarını ve düşmanlarını çıldırtmaya devam ediyor. Pembe Panter Elması’nın da aralarında bulunduğu efsanevi hazine çalınmıştır. Bunun üzerine cesur(!) dedektif Jacques Clouseau, bu duruma el koyar. Şef Müfettiş Dreyfus Fransız Polis Dedektifi Müfettiş Clouseau’yu, uluslararası detektif ve uzmanlardan oluşan rüya takıma atamaya mecbur bırakılmıştır.

Pembe Panter 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

O da, bu grupla birlikte hırsızları yakalamak ve çalınan el yapımı hazineyi ele geçirmek için maceraya atılır. 2006 yılında vizyona giren ve dünyada ses getiren Pembe Panter serisinin ikincisinin çekimleri Paris ve Roma’da yapıldı. İkinci filmin oyuncu kadrosu da ilki gibi göz dolduruyor. Ancak elbette ki Pempe Panter'i Pembe Panter yapan Peter Sellers'ın yokluğu, koyu Pembe Panter kayranlarını hüzünlendirse de baş rolde Steve Martin, müfettiş rolünü Sellers dışında canlandırabilecek nadir komedyenlerden birisi olduğunu da performansıyla ispatlıyor.

PEMBE PANTER 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Harald Zwart

Oyuncular: Steve Martin, Jean Reno, Alfred Molina

Tür: Komedi, Gerilim

Yapım Yılı: 17 Nisan 2009 / 1s 32dk

Pembe Panter 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş? ile ilgili etiketler Show TV Pembe Panter 2 filmi konusu nedir oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.