Pelosi'nin, Biden'ın konuşması sırasında yaptığı tuhaf el hareketleri!

ABD Başkanı Biden'ın göreve geldikten sonra ilk kez yaptığı 'Birliğin Durumu' konuşması sırasında, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Biden'ın arkasından elleriyle 'çitileme' hareketine benzeyen garip hareketler yapması tüm dünyanın dikkatini çekti. O anlar dünya genelindeki sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, göreve geldikten sonraki ilk “Birliğin Durumu” konuşmasını yaptı.

Biden konuşmasında Rusya-Ukrayna krizinden, ABD’de enflasyona, büyümeden teknolojik yatırımlar ve sağlık konusuna kadar pek çok konuya değindi icraatlarını anlattı ve kongreden bekleyen yasa tasarıları konusunda destek istedi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Kongre’ye hitaben yaptığı konuşma birçok televizyon kanalı tarafından canlı olarak yayınladı.

Yayınlar sırasında ise tuhaf bir olay herkesin dikkatini çekti. ABD Başkanı Biden'ın konuşma yaptığı sırada ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin elleriyle 'çitileme' hareketine benzeyen garip hareketler yapması dikkat çekti.

 

-SuperHaber

 

Pelosi'nin, Biden'ın konuşması sırasında yaptığı tuhaf el hareketleri! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya nükleer pelosi el hareketi biden konuşma kongre

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.