Pelkas'tan VAR isyanı!

Fenerbahçe'de mağlubiyet sonrası çarpıcı açıklamalar. Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusu Dimitris Pelkas, Gaziantep maçı ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 13. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe yenilgi ardından büyük hüsrana uğradı. Sarı Lacivertli ekipte forma giyen Pelkas, 3-1 yenildikleri mücadele hakkında konuştu.

"BU HATALAR NASIL YAPILIYOR?"

 Aldıkları mağlubiyeti daha çok çalışarak telafi etmeleri gerektiğini belirten Dimitris Pelkas, "Şu anda konuşma zamanı değil. Kafamızı önümüze eğip daha fazla savaşma zamanı. Birlik olmamız, daha çok çalışmamız gerekiyor. Taraftarımıza mutluluk veremiyoruz, bunun farkındayız. Takımın içinde bulunduğu durum gerçekten iyi değil. Çözüm bulmalıyız. Soyunma odasında gördüm, bir fotoğraf vardı. Golümüz ofsayt değil. Ben sahada da fark ettim. Mame'ye de yapılan bir penaltı var. VAR sistemi varken bu hatalar nasıl yapılıyor?" dedi.

Pelkas'tan VAR isyanı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.