Fenerbahçe'nin Adana Demirspor kamp kadrosunda 7 isim yer almadı

Sezonun ilk maçında yarın ligin yeni takımı Adana Demirspor'a konul olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı. Pelkas, Enner Valencia ve Mert Hakan yandaş sakatlıkları nedeniyle yer almazken, yeni transferler Min-Jae Kim, Burak Kapacak ve Çağtay Kurukalıp da kadroda yer almadı.

Pelkas sezonu açamadı... Fenerbahçe'nin en formda isimlerinden biri olan Dimitris Pelkas, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in başlamasına saatler kala antrenmanda sakatlanan Pelkas'tan bir kötü haber daha. Dün yapılan idmanda omzu çıkan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas'ın akıbeti belli oldu. Fenerbahçeli yıldız, sezonun ilk maçı olan Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

DÖNECEĞİ TARİH BELLİ DEĞİL

Spor Arena'nın haberine göre; Pelkas'ın eski kulüp doktorları "Omuzun tam mı, yoksa yarım mı çıktığı, kaçıncı defa yaşandığı ve çıkığa eklem içindeki labrum yaralanmasının eşlik edip etmediği gibi birçok etmen olduğu için MR görüntüsü olmadan net konuşma yapmak zor. Bazı futbolcular da ciddi sonuçlara sebep olan bir sakatlık olsa da bazı sporcuların sık sık tekrarlayan çıkıklarında omuz yerine oturtulur ve oyuncu 1-2 gün sonra antrenmanlara dönebilir." ifadelerini kullandı.

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı kadrosu açıklanırken, Mert Hakan Yandaş da kadroya dahil edilmedi. 

Yapılan açıklamada, "Mert Hakan Yandaş’ın bugünkü antrenman esnasında ağrı hissetmesi sebebi ile Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR’ı çekilmiştir. Sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Sarı-Lacivertliler'in kadrosunda Pelkas, Enner Valencia ve Mert Hakan yandaş sakatlıkları nedeniyle yer almazken, yeni transferler Min-Jae Kim, Burak Kapacak ve Çağtay Kurukalıp da kadroda yer almadı.

Takımdan ayrılması gündemde olan yeni transfer Steven Caulker da kadroda yer almadı.

 

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor kamp kadrosunda 7 isim yer almadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.