Pelkas sakatlandı mı? 9 Mart 2021 Dimitris Pelkas Konyaspor maçında sakatlandı mı? Son durumu nasıl?

Pelkas sakatlandı mı? Süper Lig'in 29. haftasında Konyasppor ile karşılaşan Fenerbahçe'de Pelkas şoku yaşanıyor. Maçın 80. dakikasında sakatlık yaşayan Dimitris Pelkas'ın son durumu ne?

Pelkas sakatlandı mı, Dimitris Pelkas'ın son durumu nedir soruları, Fenerbahçeli taraftarların Konyaspor maçı sonrası en çok merak ettikleri sorulardan oldu.

PELKAS SAKATLANDI MI?

Dimitrios Pelkas 26 Ekim 1993 yılında Giannitsa'da dünyaya gelmiştir. Yunanlı futbolcu

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

PAOK Saloniki altyapısında yetişen Dimitrios Pelkas 5 Ekim 2020'de Pelkas, yaklaşık 1.6 milyon avroluk bir transfer ücreti karşılığında bir yıl daha uzatma seçeneği ile üç yıllığına Fenerbahçe'ye katıldı. Türkiye'de, uluslararası Yunanlıların yıllık kazancı 1,2 milyon Euro olurken, PAOK %20 yeniden satış oranını koruyacak. 18 Ekim 2020'de Pelkas, kulüpteki ilk maçında Göztepe karşısında Türkiye kariyerindeki ilk golünü atmıştır.

DİMİTRİS PELKAS SAKATLANDI MI?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Pelkas 80. dakikada sakatlık yaşadı.

DİMİTRİS PELKAS SON DURUMU NASIL?

Pelkas oyundan çıktı yerine Samatta girdi.

Boyunluk takılan Pelkas'ın bilincinin yerinde olduğu açıklanırken kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Pelkas sakatlandı mı? 9 Mart 2021 Dimitris Pelkas Konyaspor maçında sakatlandı mı? Son durumu nasıl? ile ilgili etiketler Fenerbahçe pelkas sakatlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.