Pelin Türker: Konut sektörü bir canlılık kazandı!

Konut kredisi faizi indirimlerinin peş peşe gelmesinin ardından emlak sektörü de hareketlendi. Konu ile ilgili Show TV'ye konuşan Türkerler Holding Yönetim Kurulu üyesi Pelin Türker, faizin yeniden düşmesi halinde satışların artacağını belirterek "Firma olarak yüzde 0,99'dan yüzde 0,79'a kadar faiz indirdik" dedi.

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da kredi faiz indirimi haberleri peş peşe geldi. Konut satışlarında ağustos ayında rekor kırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü yaptığı konuşmasında, "Perşembe para piyasası kurulu toplanıyor; inanıyorum ki faizler daha da düşecek" açıklamasında bulundu. 

GÖZLER PERŞEMBE GÜNÜNDE

Sektörün gözü kulağı ise perşembe günü açıklanacak bu kararda. Merkez Bankası'nın yeni bir indirime gitmesi halinde bunun konut kredilerine nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.

PELİN TÜRKER: 0,79'A KADAR FAİZ İNDİRDİK

Konu ile ilgili Show TV'ye konuşan Türkerler Holding Yönetim Kurulu üyesi Pelin Türker, "Faiz indirimiyle beraber konut sektörü bir canlılık kazandı. Bir durgunluk yaşıyordu. Kamu bankalarının yüzde 0,99 uygulamasıyla birlikte iyi bir hareketlilik yakaladık biz" ifadelerini kullandı.

Firma olarak yüzde 0,99'dan yüzde 0,79'a kadar faiz indirdiklerini söyleyen Türker, faiz düştükçe satışların artacağını da sözlerine ekledi.

Pelin Türker: Konut sektörü bir canlılık kazandı! ile ilgili etiketler Show TV Türkerler Holding Cumhurbaşkanı Erdoğan Banka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.