Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı

2004 yılında kalp yetmezliği tanısı konulan usta oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alındıktan sonra hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin ölümünün 1. yıldönümünde yakınları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu'daki mezarı başında anıldı.

Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, ölümünün 1. yıldönümünde mezarının bulunduğu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda anıldı. Anma törenine eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, kızı Pelin Öztekin, oyuncu Şoray Uzun, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Ayşe Yüksel, İstanbul Şehir Tiyatroları Müdürü Ceyhun Ünlü ve sevenleri katıldı.

Anmaya katılanlar Rasim Öztekin'in mezarlığına çiçekler bırakarak dualar etti. Duaların ardından Rasim Öztekin için boş bir deftere yazılar yazıldı.

 Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı

"SARDUNYAYI ÇOK SEVERDİ, EVİMİZİN BAHÇESİNE DEĞİL MEZARINA KOYDUK"

Eşi Esra Kazancıbaşı, "Rasim benim her şeyimdi. Sadece aşkım değildi, arkadaşımdı, dostumdu, birlikte yaşlılık planları yaptığım insandı. Rasim bazen babamdı, bazen hastalandığında gözümün için gibi baktığım bir çocuktu. Biz Rasim ile yeni bir hayat peşindeydik. Daha küçük ve deniz kenarında bir evimiz olsun istiyorduk. Sardunyayı o da çok severdi ben de çok severdim. Maalesef yeni evimizin bahçesine sardunya değil mezarına sardunya koydum. Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum" dedi.

 Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı - Resim : 2

"SADECE BABAMI DEĞİL ÖĞRETMENİMİ DE KAYBETTİM"

Kızı Pelin Öztekin ise gözyaşları içerisinde "Çocukken babamı göremediğim için çok şikayet ediyordum uzun süre çekimler için gittiği zaman. Hala kendimi öyleymiş gibi kandırıyorum. Sadece babamı değil, öğretmenimi ve kahramanımı kaybettim. Bana sevdirdiği her şeyin arkasından yürümeye devam edeceğim" diye konuştu.

 Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı - Resim : 3

"VASİYETİNİ YERİNE GETİRİYORUM"

Oyuncu Şoray Uzun, Rasim Öztekin ile arasında geçen diyaloğu anlatarak, "Kavuk teslim töreninden önce nasıl devredileceğini konuşuyorduk. Kendisine, 'Allah korusun, sen vefat edersen ne yapacağız' dedim. Bana, 'konuşmayı sen yaparsın' dedi. Şu an o vasiyetini yerine getiriyorum. Umarım, mutlusundur. Nurlar içinde yat, seni çok seviyoruz" şeklinde konuştu. (DHA)

Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı - Resim : 4


"ELLERİN HEP OMUZLARIMA"

Babasının vefatının yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Pelin Öztekin şu ifadelere yer verdi:

"İlk aşkım, benzediğim, özlediğim… Yanımda olmasan da ellerin hep omuzlarımda bunu biliyorum ve seninle aynı yöne bakmaya devam ediyorum Babiş. İyi ki sen... Hep sen... Seni çok seviyorum."

Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı - Resim : 5

 

 

Pelin Öztekin'in gözyaşları... Usta oyuncu Rasim Öztekin ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Pelin Öztekin Sosyal Medya zincirlikuyu mezarlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.