Pelin Öztekin verdiği 93 kilodan sonra bikiniyi giydi! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Mide küçültme ameliyatı geçirerek tam 93 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bikinisi ile takipçilerinin karşısına çıktı. Görenlerin ağzının açık kaldığı bikinili pozları ile Öztekin, büyük beğeni topladı.

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin sosyal medya hesabından sık sık babası ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Babasına olan bağlılığını sıkça dile getiren oyuncu mide küçültme ameliyatından sonra verdiği 93 kilo ile büyük bir değişim geçirmişti.

93 Kilodan Sonra Bikiniyi Giydi!

Şu sıralar bir projede yer almayan Pelin Öztekin, 2014 yılında başladığı kilolarla mücadelesinde tam 93 kilo vererek 60 kiloya kadar indi.

BİKİNİLİ POZLARI AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI!

Mide küçültme ameliyatı sonrası 93 kilo veren Pelin Öztekin, tatilde paylaştığını bikinili fotoğrafı ile kendine hayran bıraktı. Örgülü saçları ve renkli bikinisiyle poz veren Öztekin, paylaşımına "Yeni haftaya bakışım" notunu düştü.

Pelin Öztekin verdiği 93 kilodan sonra bikiniyi giydi! Görenlerin ağzı açık kaldı! ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Pelin Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.