Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi

Geçtiğimiz Mart ayında babası usta oyuncu Rasim Öztekin'i kaybeden 34 yaşındaki genç oyuncu Pelin Öztekin yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla kariyerinin basamaklarını hızla tırmanan Öztekin son olarak 'sıfır makyaj' halini gözler önüne serdi.

2014 yılında mide küçültme ameliyatı geçiren ve 153 kilodan hızla 60 kiloya düşen Pelin Öztekin tatile gidemeyince şehirde tatil keyfi yaptı. Kalamış'taki Galatasaray Tesisleri'nde deniz ve güneşin tadını çıkaran Öztekin arka arkaya renkli mayosuyla poz verdi. Verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin son paylaşımıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.


MAKYAJSIZ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Yaz tatilini bitirip İstanbul'a dönen Pelin Öztekin, sıfır makyaj fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Öztekin'in Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde çekilen fotoğrafına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

İşte Pelin Öztekin'in makyajsız hali...

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 2

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 3

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 4


Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 5

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi

 

 

Pelin Öztekin cesur davrandı! Makyajsız halini gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Pelin Öztekin Makyaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.