Pelin Karahan'ın yeni imajı ortaya çıktı! Yakında bir proje mi var?

Oyuncu Pelin Karahan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin final kararının ardından TRT 1'e veda etti. KKTC'deki çekimler geçtiğimiz günlerde bitti. Ünlü oyuncu İnci karakterini oynadığı diziden sonra soluğu tatilde aldı. Yeni imajını da buradan duyuran Pelin Karahan hayranlarını şaşırttı.

Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin çekimlerinin ardından gündelik yaşamına geri döndü. Yılbaşında kayak tatiline çıkan Karahan boş vakitlerini çocukları ile değerlendiriyor.

Şimdilerde dinlenmeye çekilen başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda bazı projeler için görüşmelerin sürdüğünü ve yakında setlere döneceğini söylemişti.

Pelin Karahan'ın yeni imajı ortaya çıktı! Yakında bir proje mi var?

Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırtan Pelin Karahan yeni saç rengi ile poz verdi. Son imajı ile hayranlarından tam not alan başarılı oyuncu “Aslında bu yoktu! İçimizden geldi. Biraz renk o zaman” notunu düştü.

Pelin Karahan'ın yeni imajı ortaya çıktı! Yakında bir proje mi var? - Resim : 2


Son anda saç rengini değiştirmeye karar veren güzel oyuncunun yeni imajı hayranlarından tam not aldı. Pelin Karahan’ın fotoğraflarına, ‘Yakışmayan saç rengi yok gerçekten’ ve ‘Çok güzel olmuş’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Pelin Karahan'ın yeni imajı ortaya çıktı! Yakında bir proje mi var? ile ilgili etiketler Pelin Karahan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.