Pelin Karahan ve Furkan Palalı FETÖ'yü Anlatan Şebeke Dizisi Kadrosunda!

TRT Dijital için çekilecek Şebeke adlı dizinin başrolleri belli oldu. Pelin Karahan'ın partneri ise Furkan Palalı oldu. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini yapacağı Şebeke dizisi FETÖ yapılanmasına dair bir hikayeyi ekrana taşıyacak. İşte Şebeke dizisi oyuncuları...

Pelin Karahan ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Şebeke dizisi yakında başlıyor. TRT Dijital için Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan plato seçildi. FETÖ yapılanmasını ekrana taşıyacak olan Şebeke dizisi için önce Furkan Palalı ile anlaşılmış son gelen haberle Pelin Karahan da kadroya dahil olmuştu.

Öte yandan dizide Seçkin Özdemir de rol alacak. Son olarak İrem Helvacıoğlu ile Baş Belası dizisinde rol alan Seçkin Özdemir'in Şebeke dizisinde hangi karakteri oynayacağı kesinleşmedi.

Furkan Palalı Kimdir?

Şebeke dizisinin başrolü Furkan Palalı Best Model of Turkey yarıışmasıyla adını duyurdu. Furkan Palalı'nın oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Son Yaz Balkalnlar, Kızıl Elma ve Bir Zamanlar Çukurova yer alıyor.

Pelin Karahan ve Furkan Palalı FETÖ'yü Anlatan Şebeke Dizisi Kadrosunda! ile ilgili etiketler Pelin Karahan Furkan Palalı TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.