Pelin Karahan: Çocuğa erkek bakmalı!

Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen oyuncu Pelin Karahan, son zamanların en çok tartışılan magazin konusu olan nafaka ile ilgili düşüncesini belirtti. Karahan, "Çocuk varsa eşlerin doğal olarak bakması gerekiyor. Çocuğu bakma sorumluluğu erkeğindir aslında." yorumuyla dikkat çekti.

Oyuncu Pelin Karahan Kuruçeşme’de bulunan bir mekanda tablo bakarken objektiflere yansıdı. Son zamanlarda çok konuşulan nafaka konusuyla ilgili düşüncesini belirten Karahan  "Çocuk varsa eşlerin doğal olarak bakması gerekiyor. Aslında karakter ve insanlıkla alakalı, çocuğu bakma sorumluluğu erkeğindir aslında." açıklamasıyla diikat çekti.

"ANNEMİN BİLE FAKE HESABI VAR"

Evine tablo aldığını söyleyen Pelin Karahan yakın zamanda ekranlara döneceğini de sözlerine ekledi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğulları Karan'a Instagram hesabı açmasını değerlendiren Karahan, “Benim aklıma hiç gelmedi öyle bir şey yapmak ama annem almış çocukların adına, annemin bile fake hesabı var. Kötü kişilerin eline geçip yanlış işlere kullanmasınlar diye alınabilir yani iş yapmak değil amaç” diye konuştu.

Pelin Karahan: Çocuğa erkek bakmalı!

NAFAKA YANITI

Son dönemde magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri olan nafaka konusu güzel oyuncuya da soruldu. “Benimle alakalı bir durum yok. Çocuk varsa eşlerin doğal olarak bakması gerekiyor. Aslında karakter ve insanlıkla alakalı, çocuğu bakma sorumluluğu erkeğindir aslında. Bunu kötü niyetle kullanıyorlarsa o ayrı bir şey tabi ki de” diyerek yanıt verdi.

 

Pelin Karahan: Çocuğa erkek bakmalı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.