Pelin Batu anne oldu...

Ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Batu anne oldu. Geçtiğimiz ocak ayında ünlü kalp ve damar cerrahı doktor Macit Bitargil ile evlenen Batu, geçen ay erkek bir çocuk dünyaya getirdi.

Habertürk'ün haberine göre; göre çift oğullarına Rafael adını verdi. Eski Roma Büyükelçisi olan merhum diplomat İnal Batu'nun kızı olan Pelin Batu, oyunculuk ve sunuculuk yaparak adını duyurmuştu.

Pelin Batu ile Macit Bitargil, ocak ayında Roma'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde nikah yapmıştı.İstanbul'a döndükten sonra bir düğün daveti vererek yakın dostlarıyla kutlama yapan Bitargil çifti, geçen ay anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Pelin Batu, şu an eşinin memleketi olan Hatay'ın sayfiye beldesi Arsuz'da bebeği ve ailesiyle birlikte. Öğrenilenlere göre çift çocuklarına Rafael adını verdiler.

Pelin Batu anne oldu... ile ilgili etiketler pelin batu anne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.