Pelin - Anıl Altan çiftinden baby shower partisi!

Oyuncu çift Pelin Akil Altan ve Anıl Altan, doğumuna sayılı gün kalan ikizleri için yakın dostlarının katıldığı bir baby shower partisi düzenledi.

Dünyaevine girdikten sonra sosyal medya hesabından sıklıkla haberlerini paylaşan Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz haberi sonrası hayranları sevinmişti.

Doğuma gün sayan çift bebekleri için Kadıköy'de bir mekanda baby shower partisi düzenledi. Parti sonrası mutluluğunu Akil, sosyal medya hesabından paylaştı.

Pelin - Anıl Altan çiftinden baby shower partisi!

"KARARSIZ KALDIĞIMIZ BİR GÜNDÜ"

Sosyal medyada partiye dair fotoğraf paylaşan Akil, "Bugünle ilgili söyleyebileceğim tek kelime muhteşemdi. Yapalım, yapmayalım diye kararsız kaldığımız bir gündü ve o zaman Alin ve Lina'nın çay partisi yapalım diye karar verdik ve iyi ki yaptık. Ne kadar çok dostumuz, ne kadar çok bizi seven insanlar varmış. Kızlarımız nasıl da şanslılar ki kocaman bir aileleri var. Gelen herkesin gözlerinden öpüyorum. Gelemeyenlerin de çay sözü olsun" notu ile parti hakkındaki duygularını Instagram hesabına yansıttı.

Pelin - Anıl Altan çiftinden baby shower partisi! - Resim : 2

Pelin - Anıl Altan çiftinden baby shower partisi! - Resim : 3

Pelin - Anıl Altan çiftinden baby shower partisi! ile ilgili etiketler Pelin Akil Anıl Altan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.