Pelin Akil'i şoke eden olay! Trafikte tacize uğradı

Oyuncu Pelin, Akil, aracıyla Beşiktaş'ta trafikte ilerlerken kağıt mendil satan bir çocuğun hakaretlerine maruz kaldı. Başından geçen olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçileriyle paylaşan Akil, "Anneme, babama küfretti" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu "İstanbul nasıl bu hale geldi" diyerek sitem etti.

ATV'de ekrana gelen 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinde Firuza karakterine hayat veren oyuncu Pelin Akil, trafikte tek başına otomobildeyken şoke eden bir olay yaşadı. Ünlü oyuncu peçete satan bir çocuğun küfürlerine maruz kaldı. Yaşadığı olayı sosyal medyadan paylaşan Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi" diyerek sitem etti.

 Pelin Akil trafikte tacize uğradı

KÜFÜR VE HAKARET YAĞDIRDI

Trafikte tacize uğrayan Pelin Akil, kağıt mendil satan bir çocuğun kendisine küfürler yağdırdığını söyleyerek yaşadıklarını çektiği bir video ile anlattı.

Akil paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Biraz önce Beşiktaş Stadı’nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? "Lan … karısı para versene" İğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz? Anneme, babama, sülaleme küfrederek 'Alsana şunu alsana' diye cama vuruyor. "Mezara mı götüreceksin lan?" falan diyor. Nakit param yok, olsa da senin gibi böyle konuşan bir çocuğa vermek ne içimden gelir... O kadar üzüldüm ki... Nerede yaşıyoruz, neden böyle bu insanlar? Telefonu elime aldım "Polisi arayacağım" dedim. "Ara ara" diyerek gülüyor, o kadar rahat ki. "İstersen çağır polisi " diyor. En üzücüsü de beni tek başıma kadın gördü ve o yüzden yaptı. Arabada başka biri olsa bu şekilde konuşmaya cesaret edemeyecekti. Yemin ederim arabadan inip onu etkisiz hale getirmek, ağzını kapatmak istedim. Ben de öfkelendim ben de sıkıntılı bir hal aldım. Hiç güne böyle başlamamıştım. İstanbul’da adımını attığın an sokağa, moralin bozulacak yani. Çok üzülüyorum, nasıl bu hale geldik? Gerçekten üzücü.''

Pelin Akil'i şoke eden olay! Trafikte tacize uğradı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.