Pelin Akil hamile mi? Bebeğin cinsiyeti ne olacak

Başarılı oyuncu Anıl Altan’la dünya evine giren Pelin Akil’in anne olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Akil'in bebek beklediği iddiaları sevenleri çok mutlu etti. Güzel oyuncunun kaç aylık hamile olduğu ve bebeğinin cinsiyeti araştırılmaya başlandı. Peki Pelin Akil hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne olacak? Kaç aylık hamile? Tüm bu detaylar haberimizde...

Pelin Akil hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne olacak? İki yıl önce Anıl Altan’la evlenen Pelin Akil’in hamile olduğu haberi sevenlerini çok mutlu etti.. Akil'in anne olacağı iddiaları hayranlarını merak ettiriyor. Başarılı sanatçının bebeğinin cinsiyeti ve kaç aylık hamile olduğu takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki Pelin Akil hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne olacak? Kaç aylık hamile? Tüm bu detaylar haberimizde...

Pelin Akil hamile mi? Bebeğin cinsiyeti ne olacak

Milliyet'in haberine göre, iki yıl önce Anıl Altan’la evlenen Pelin Akil’in, üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Güzel oyuncu, bu mutlu haberi sadece ailesiyle ve arkadaşlarıyla paylaştı.

GAZETECİLERDEN KAÇIYOR

Karnı belli olmasın diye bol kıyafetler giymeyi tercih eden Akil'in gazetecilerin görüntü almaması için karnını kapatarak önlem aldığı öğrenildi.

Pelin Akil hamile mi? Bebeğin cinsiyeti ne olacak - Resim : 2

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLMADI

Henüz üç aylık hamile olan Akil'in bebeğinin cinsiyeti belli olmadı.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986’da İstanbul’da doğdu. Çeşitli reklam filmleri, tiyatro, sinema ve dizilerde oyunculuk yaptı. Rent Müzikali, Marika’nın Serveti, Abim Geldi, Istanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında izleyici karşısına çıktı.

FOX’ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1’de yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil 6. sezonda tekrar dizi’ye dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet ve ATV de yayınlanan Aile Iṣi gibi dizilerde de rol almıstır.

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli.

PELİN AKİL’İN YER ALDIĞI REKLAM FİLMLERİ:

– Caramio
– Uno Ekmek
– Kaşmir Halı

PELİN AKİL’iN TİYATRO OYUNLARI:

2013 – Sersefil (Korkuyorum Sevgilim) – Yazarı: Korhan Abay- Yönetmen : Bora Severcan
2011 – Marikanin Serveti – Yönetmen : Haldun Dormen
2008 – Rent Müzikali – Yönetmen : Bora Severcan

PELİN AKİL’İN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2014 – Kızıl Elma
2013 – Su ve Ateş
2013 – İnadına Yaşamak
2013 – Osmanlı Tokatı
2012 – Suskunlar
2011 – Seksenler
2011 – Kurt Kanunu
2007 – 2011 – Arka Sıradakiler Sezon

ANIL ALTAN KİMDİR?

 Anıl Altan, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Bölümü’nde tamamlamıştır.

Bir dönem modellik yaptıktan sonra oyuncu olmaya karar veren Anıl Altan; Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde bunun üzerine eğitimler almıştır.
2012 yılında rol aldığı Arka Sıradakiler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Boynu Bükükler ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde rol alan oyuncu, tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Pelin Akil, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı ile paylaştığı Çember dizisinin kadrosunda yer almakta ve Volkan karakterini canlandırmaktadır.

 

Pelin Akil hamile mi? Bebeğin cinsiyeti ne olacak ile ilgili etiketler Pelin Akil hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.