Pele'den müjdeli haber geldi... Brezilyalı futbol efsanesinin sağlık durumu iyiye gidiyor

80 yaşındaki futbol efsanesi Pele, hastanede top oynayarak iyileşiyor. Gün geçtikçe sağlığı iyiye giden ve moralinin de yüksek olduğu öğrenilen 80 yaşındaki efsane, sağlık görevlileriyle hastane odasında top oynayarak tedavisini sürdürüyor.

Brezilyalı futbol efsanesi Pele, kalın bağırsağındaki tümör nedeniyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuş, ardından durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. 80 yaşındaki Pele'nin
sağlık durumu iyiye gidiyor.

Sağ kolonunda şüpheli bir lezyon tespit edilmesi üzerine Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki bir hastanede operasyon geçiren Pele'ye, fizyoterapistler eşliğinde her gün özel tedavi uygulanıyor. Gün geçtikçe sağlığı iyiye giden ve moralinin de yüksek olduğu öğrenilen 80 yaşındaki efsane, sağlık görevlileriyle hastane odasında top oynayarak tedavisini sürdürüyor.

MAÇI KAZANMAK ÜZERE

Pele, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı:

"Geçtiğimiz cumartesi sağ kolonda şüpheli bir lezyonu çıkarmak için ameliyat oldum. Geçen hafta bahsettiğim testler sırasında tümör tespit edildi. Neyse ki büyük zaferleri sizinle birlikte kutlamaya alışığım. Bu maçı yüzümde bir gülümseme, ailem ve arkadaşlarımın sevgisi, bolca iyimserlik ve neşeyle karşılayacağım."

 

Pele'den müjdeli haber geldi... Brezilyalı futbol efsanesinin sağlık durumu iyiye gidiyor ile ilgili etiketler Brezilya pele Brezilya Milli Takımı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.