Sedat Peker "Silahlanın" çağrısının arkasında durdu!

Yerel seçimlerle ilgili olarak yaptığı bir konuşmada halka silahlanma çağrısı yapan Sedat Peker sözlerinin arkasında durdu. Konuşmasıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunanlara, "Boşuna sevinmeyin" diyen Peker, "Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde dün katıldığı etkinlikte seçim sonrasında bazı provokasyonlar yaşanabileceğini ima ederek, bu girişimlere karşı halka "silahlanma" çağrısı yapan Sedat Peker, açıklamalarına tepki gösteren ve savcılığa suç duyurusunda bulunanlara Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Peker, "Konuşmam ile ilgili sayın savcılık makamına suç duyurusunda bulunanlar… Boşuna sevinmeyin! Ergenekon sürecinde haksız yere 10 yıl cezaevinde kaldığım için bir avukat kadar bilgiliyim… Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun.." ifadelerini kullandı.

Sedat Peker "Silahlanın" çağrısının arkasında durdu!

Silahların "iyi insanların elinde bir güvence" olduğunu ileri süren Peker, şunları söylemişti:

"Seçimlerden sonra hem emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK'yı tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklar. Bu sebeple imkanı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar."

 

Sedat Peker "Silahlanın" çağrısının arkasında durdu! ile ilgili etiketler Yerel seçim Ataşehir Sedat Peker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.