Sedat Peker ile Nevşin Mengü sosyal medyada kapıştı!

Gazeteci Nevşin Mengü ile Sedat Peker arasında sosyal medya üzerinden eski Türkiye- yeni Türkiye tartışması yaşanıyor. Sedat Peker'in Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ile fotoğrafını "Tek fotoğrafla Türkiye’deki mevcut durumun özeti" yorumu ile paylaşan Nevşin Mengü'ye Peker'den Adnan Oktar'lı yanıt geldi. Peker, Mengü için "Adnan Oktar'ın karşısında gelinlik kız gibi oturan" ifadesini kullandı.

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından Sedat Peker'in Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Mengü, Sedat Peker ve Bülent Yapraklıoğlu'nun o fotoğrafını "Tek fotoğrafla Türkiye’deki mevcut durumun özeti" yorumuyla paylaştı. Mengü'nün yaptığı bu paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorum geldi.

Sedat Peker ile Nevşin Mengü sosyal medyada kapıştı!

​Sedat Peker ise Mengü'nün yaptığı yoruma Instagram hesabından cevap verdi. Peker, Mengü'ye Adnan Oktar ile çekilmiş fotoğrafıyla cevap verdi.

Sedat Peker ile Nevşin Mengü sosyal medyada kapıştı! - Resim : 2

Peker, fotoğrafla birlikte şu yorumda bulundu: 

"Eski haber sunucularından Nevşin Mengü Hanım, Ahsen TV'nin yorumcusu Bülent Yapraklıoğlu’yla beraber çekilmiş olduğum fotoğrafı kullanarak fotoğrafın altına (tek fotoğrafla türkiye’deki mevcut durumun özeti) diye not düşmüş.

Bu hanımefendi yorum bölümünü de açık bırakarak bazı müptezellerin aleyhimde saygısızca yorum yapmasına imkan sağlamış.

Geçmiş röportajlarımda da devamlı olarak belirttiğim üzere ben herkesin sevgisine asla talip olmadım, onurlu ve şerefli insanların sevgisine talip oldum.
Adnan Oktar'ın karşısında gelinlik kız gibi oturan Nevşin Mengü hanım’ın ve onun paylaşımının altına şahsıma saygısızca yorum yapan müptezel kişilerin sevgisine takdir edersiniz ki ömrümün hiçbir döneminde asla ihtiyaç duymadım.

Benim dostlarımın sevgisi bana yeter ve artar (yüce allah sizlerden razı olsun.)

Kıymetli dostlarım paylaşımımın altına yorum yazarken konunun muhattabının bir kadın olduğunu unutmamanızı size özellikle hatırlatmak isterim ancak yazdığınız tüm yorumları da büyük bir memnuniyetle okuyacağımı bilmenizi isterim.

Bir umuttur yaşamak"

​Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ise sosyal medyadan Nevşin Mengü'ye cevap verdiği paylaşımda, "Aynen doğru söylüyorsunuz. Türkiye'deki mevcut durum böyle. Benim yanımdaki devletinin yanında senin yanındaki devletin dinlenme tesislerinde" dedi.

Sedat Peker ile Nevşin Mengü sosyal medyada kapıştı! - Resim : 3

Sedat Peker ile Nevşin Mengü sosyal medyada kapıştı! ile ilgili etiketler Nevşin Mengü Sedat Peker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.