Peker hakkında suç duyurusu! Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu belgeleri yayınladı

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden kendisine yönelik iddialar nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Toklu'nun şikayet dilekçesinde, Peker'in iddialarına konu olan otelde kaldığı süre için yaptığı ödemenin dekontu da yer aldı. Toklu, ayrıca HSK 1. Dairesi’ne de hakkında inceleme yapılması için dilekçe verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, firari Sezgin Baran Korkmaz'ın Bodrum'daki lüks otelinde ücret ödemeden kaldığını iddia ettiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

ŞİKAYET DİLEKÇESİNDE DEKONT DA YER ALDI

Sabah gazetesinin haberine göre; Esat Toklu'nun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikayet dilekçesinde, "Adı geçen otele 2020 yılı Eylül ayının sonlarına doğru ailemle tatil yapmak için gittim. Otel fiyatları da o dönemde uygun olduğu için rezervasyonu çok önceden bu tarihe yapmıştım. Konaklama bedeli ve oda kahvaltı olarak 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair dekont ektedir. İddia edildiğinin aksine, söz konusu otelde herhangi birinin misafiri olarak kalmadım" ifadeleri yer aldı.

Peker hakkında suç duyurusu! Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu belgeleri yayınladı

"BARAN'I OTELDE BİR KEZ GÖRDÜM"

Peker'in videosundaki iddiaların tamamen gerçek dışı ve kamuoyuna yanıltmaya yönelik olduğunu belirten Toklu, "Videolardan sonra yaptığım araştırmalarda otelin sahibinin Kırgız asıllı bir iş adamı olduğunu öğrendim. Videoda adı geçen Sezgin Baran Korkmaz ile bu tatilim sırasında, otel lobisinde tanıştırıldım. Ayaküstü 2-3 dakika süren bir konuşma ve tanışmamız oldu. Daha sonra kendisi bana cep telefonundan kendini tanıtan bir mesaj gönderdi. Devamında da tebrikleşme mesajı dışında kendisiyle bir diyaloğum ve yüz yüze bir temasım olmamıştır" dedi.

"DAVALARINA BAKMADIM"

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Toklu'nun dilekçesinde, "Sezgin Baran Korkmaz hakkında pasaport iptaline karşı Ankara İdare Mahkemelerinde açılmış herhangi bir dava bulunmamaktadır. Ben 20 Temmuz 2016 yılından bu yana açılan pasaport iptallerine yönelik hiçbir davaya bakmadım. Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı olarak yargılama yetkim bulunmamaktadır" denildi.

HSK'YA DİLEKÇE VE MAL BEYANI

Esat Toklu, HSK 1. Daire Başkanlığı'na da kendisi hakkında gerekli incelemelerin yapılması için dilekçe verdi. Toklu, videolarda bahsedilen aracının da 2014 model olduğunu, 321 bin liraya aldığı, araca ilişkin mal beyanını da HSK'ya sunduğunu belirtti.

Peker hakkında suç duyurusu! Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu belgeleri yayınladı - Resim : 2

ERİŞİM ENGELİ TALEP ETTİ

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Ankara nöbetçi sulh ceza hakimliğine, Sedat Peker'in hakkında öne sürdüğü iddialara ilişkin özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiği ve mesleki itibarına ağır ithamlarla şahsını ve temsil ettiği makamı yıpratmaya çalıştığı gerekçesiyle erişim engeli ve içeriğin çıkarılmasına karar verilmesini talep etti.

Peker hakkında suç duyurusu! Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu belgeleri yayınladı ile ilgili etiketler Sedat Peker Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.