'Pek çok kişi, kurallara uymadığı için korona olacak'

Koronavirüs salgınında vakalarda yaşanan artış sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşları tedbirlere uymaları konusunda sosyal medya hesabından sık sık uyarıyor. Bakan Koca, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Şu anda, pek çok kişi, kurallara uymadığı için, birkaç gün içinde Covid-19 hastası olacak" diyerek vatandaşlara yine ciddi bir uyarıda bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ederken Türkiye'de son günlerde yaşanan vaka artışı sonrası vatandaşlara sık sık tedbir uyarısı yapılıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pek çok kişinin kurallara uymadığı için birkaç gün içinde Covid-19 hastası olacağını belirtti.

'Pek çok kişi, kurallara uymadığı için korona olacak'

Bakan Koca, Twitter'daki hesabından açıklama yaparak, Covid-19'a karşı kurallara uyulması gerektiğine dikkat çekti. Koca, "Şu anda, pek çok kişi, kurallara uymadığı için, birkaç gün içinde Covid-19 hastası olacak. Şu anda, taşıyıcı olan pek çok kişi, kurallara uymadığı için, virüsü başkalarına bulaştırıyor" dedi.

'Pek çok kişi, kurallara uymadığı için korona olacak' ile ilgili etiketler Koronavirüs Fahrettin Koca vaka artışı tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.