Pegasus 'ülke freni patlamış kamyon gibi' diyen o pilotu işten çıkardı!

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan yolcu uçağıyla ilgili yorumda bulunmak için telefonla bağlandığı bir televizyon yayınında siyaset yapan eğitmen ve kontrol hocası Bahadır Altan’ı işten çıkardı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen uçak kazasının ardından CNN Türk yayınına kazayı değerlendirmesi için telefonla bağlanan Bahadır Altan, konuyu Kanal İstanbul ve diğer mega projelere getirdi.

Kaza yorumunu bırakıp siyaset yapmaya başlayan eski savaş pilotu Bahadır Altan, tepki çeken açıklamalarının ardından Pegasus'tan kovuldu.

"PROJE ÜRETME YERİNE BİRAZ AKLISELİM OLMAK GEREKİYOR"


Altan, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Deprem bekliyor İstanbul'u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım." ifadelerinin ardından yayından alınmıştı.

Pegasus 'ülke freni patlamış kamyon gibi' diyen o pilotu işten çıkardı!

Pegasus'ta pilot eğitmenliği yapan Bahadır Altan'ın HDP'ye yakın bir isim olduğu sosyal medya hesaplarından anlaşılıyordu...

Pegasus 'ülke freni patlamış kamyon gibi' diyen o pilotu işten çıkardı! - Resim : 2

 

 

Pegasus 'ülke freni patlamış kamyon gibi' diyen o pilotu işten çıkardı! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Pilot Pegasus kovdu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.