Pegasus Cyber Monday indirimi 2019! Pegasus indirimli bilet

Pegasus Cyber Monday indirimi 2019! Cyber Monday'in Türkçe karşılığı Siber Pazartesi anlamına gelmektedir. Black Friday fırsatlarından sonra tüketiciler şimdi Cyber Monday indirimi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Cyber monday fırsatı sunan markalardan biri ise Pegasus oldu. İşte Pegasus Cyber Monday indirimi 2019!

Pegasus Cyber Monday indirimi 2019! Black Friday indirimi son günlerin konuşulan konuları arasında yer alıyordu. Black Friday indrimlerimden sonra Cyber Monday fırsatı tüketicileri bekliyor. Pegasus Cyber Monday fırsatı hazırladı. İşte Pegasus Cyber Monday indirimi 2019!

Cyber Monday’de tüm yurt içi uçuşlarında seninle uçacak ikinci kişiye vergiler hariç %30 indirim!

Pegasus Cyber Monday indirimi 2019! Pegasus indirimli bilet

Satış Tarihi: 1-2 Aralık (Türkiye yerel saatine göre 1 Aralık 2019 saat 21:00’dan itibaren 2 Aralık 2019 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

Uçuş Tarihi: 27 Nisan – 18 Haziran 2020 (Kalkış saati Türkiye yerel saatine göre 27 Nisan 2020 saat 00:01’den itibaren 18 Haziran 2020 saat 23:59 tarihine kadar olan uçuşlarda geçerlidir.)

Kampanya 1-4 Mayıs 2020 ve 15-27 Mayıs 2020 tarih aralığındaki uçuşlar için geçerli değildir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Yurt İçi Uçuşlar (Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamında değildir.)

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Sadece www.flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki “İkinci Kişi %30 İndirim" butonuna tıklandığında, bilete söz konusu indirim yansıyacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için aynı PNR’da en az iki kişi olmalıdır. Aynı PNR’da ikiden fazla kişi bulunması durumunda her iki kişiden birine kampanya indirimi uygulanır. (Örneğin bir PNR’da altı kişi bulunuyorsa PNR’daki üç kişiye kampanya indirimi uygulanacaktır.)

İndirim kapsamında düzenlenecek olan iç hat biletleri Eko paket ücret içeriğini kapsar. İç hatlarda Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerde değişiklik yapılması durumunda;

-Değişiklik ceza ücreti tahsil edilir.

-Kampanyalı bilet ile yeni oluşturulacak bilet arasındaki ücret farkı tahsil edilir.

-Birden fazla uçuşun bulunduğu PNR’larda, sadece tek bir uçuşta değişiklik yapılmak istense dahi PNR’da yer alan diğer tüm uçuşlar için yapılan indirim tutarı tahsil edilir.

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda;

-Değişiklik ceza ücreti tahsil edilir.

Açığa alınmış olan biletin tarihli bilete çevrilmesi durumunda;

-Kampanyalı bilet ile yeni oluşturulacak bilet arasındaki ücret farkı tahsil edilir.

-Birden fazla uçuşun bulunduğu PNR’larda, sadece tek bir uçuşta değişiklik yapılmak istense dahi PNR’da yer alan diğer tüm uçuşlar için yapılan indirim tutarı tahsil edilir.

Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.

Burada belirtilmeyen ya da birbiriyle çelişen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.

Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

Pegasus Cyber Monday indirimi 2019! Pegasus indirimli bilet ile ilgili etiketler 2019 Pegasus Hava Yolları cyber monday
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.