Pegasus çalışanlarından tepki çeken 'Kadir Gecesi' paylaşımı: Alkollü masada İslam inancıyla dalga geçtiler!

Pegasus çalışanları, İslam alemi için en kutsal gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde 'Kadir Gecesi özel' yazarak içkili masada kadeh tokuşturdukları anları paylaştı. Paylaşımın sosyal medyada yayılması üzerine 'Pegasus Boykot' etiketi TT oldu. Kullanıcılar paylaşımı İslam'a ve Müslümanların inancına saldırı olarak gördü.

İslam alemi dün Kadir Gecesi'ni büyük bir coşkuyla kutladı. 

ALKOLLÜ MASAYI 'KADİR GECESİ ÖZEL' İFADESİYLE PAYLAŞTILAR

Pegasus çalışanlarından oluşan bir grup ise, sosyal medya hesaplarından içkili bir masa paylaşarak "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleriyle bir fotoğraf paylaştı.

İslam inancının kutsal kabul ettiği bu özel geceye yapılan saygısızlık, görenleri çileden çıkardı.

Pegasus çalışanlarından tepki çeken 'Kadir Gecesi' paylaşımı: Alkollü masada İslam inancıyla dalga geçtiler!

'İSLAM'A VE MÜSLÜMANLARIN İNANCINA SALDIRI'

Sosyal medya kullanıcıları, bu terbiyesizliğin cezalandırılması gerektiğini savunarak, paylaşım ve paylaşımda yer alan sözlerin açıkça İslam'a ve Müslümanların inancına saldırı olarak gördü.

Pegasus çalışanlarından tepki çeken 'Kadir Gecesi' paylaşımı: Alkollü masada İslam inancıyla dalga geçtiler! - Resim : 2

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI: İNANCA KARŞI YAPILAN ALÇAK SALDIRI

Bazı sosyal medya kullanıcıları yapılan eleştirilerden yola çıkarak, Pegasus çalışanlarının paylaşımına yapılan eleştirileri "hayat tarzına müdahale olmadığını" ifade edip, inanca karşı yapılan açık saldırıya verilen haklı bir tepki olduğu konusunda birleşti.

PEGASUS, BU PAYLAŞIMI YAPAN ÇALIŞANLARINA YAPTIRIM UYGULAYACAK MI?

Kısa süredede sosyal medyanın birinci sırasına oturan Pegasus çalışanlarına, 'Yaptıkları skandal paylaşımlarından dolayı şirket tarafından bir yaptırım uygulanacak mı?' sorusu merak ediliyor. 

'PEGASUS BOYKOT' ETİKETİ TT OLDU

Pek çok kullanıcı Pegasus'u bu paylaşım sonrası boykot edeceğini belirterek Cimer'e şikayet yağdırdı.

İşte paylaşıma gelen bazı tepkiler...

 

Pegasus çalışanlarından tepki çeken 'Kadir Gecesi' paylaşımı: Alkollü masada İslam inancıyla dalga geçtiler! ile ilgili etiketler Kadir Gecesi Pegasus paylaşım tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.