Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019?

Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019? Black Friday indirimi çeşitli sitelerde başladı. Bu sene ise Pegasus'un Black Friday'de indirim yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Tüketiciler büyük bir heyecanla Black Friday indirimleri bekliyor. Peki Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019? Detaylar haberimizde...

Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019? Her yıl olduğu gibi Black Friday dönemi gelince çeşitli markalar indirim kampanyası hazırlıyorlar Tüketiciler ise indirim yapan firmaları araştırıyorlar. Pegasus'un Black Friday indirimi yapıp yapmadığı ise merak ediliyor. Peki Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019? Merak edilen detaylar haberimizde...

BLACK FRIDAY NE ZAMAN 2019?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir.

Black Friday 2019 yılında 29 Kasım tarihine denk geliyor. Ancak bazı firmalar Kasım ayının son haftası süresince indirimli kampanyalarını sürdürüyor.

Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019?

PEGASUS BALCK FRIDAY İNDİRİMİ YAPIYOR MU?

Bazı markalar Black Friday indirimini tüketiiclerle buluşturdu. Black Friday'ın başlamasına kısa bir süre kaldı. Pegasus bir kampanya fırsatı sunarsa haberimizde yer alacak.

BLACK FRIDAY NEDİR?

1932‘den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen ‘Black Friday’, önce ABD’de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere’nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90’ların üzerine çıkabiliyor. Cuma’ya özel ABD’de mağazalar kapılarını saat 05:00’te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

Pegasus Black Friday indirimi var mı 2019? ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Black Friday 2019 Pegasus
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.